Kvalitní plachty ZAKÁZKOVÁ VÝROBA ZAKRYTÍ
Telefon
Po - Pá 8:00 - 16:00
+420 732 193 430

Plachta na auto nebo vozík, nepostradatelný pomocník především pro ty, kteří svého čtyřnohého, anebo spíše čtyřkolového miláčka parkují venku, mimo garáž či jiný přístřešek. Zloděje to od auta možná neodežene, zato všudypřítomný pyl, prach nebo napadané listí ano.

Pokud přemýšlíte nad tím, že byste si plachtu také pořídili, ale nejste si příliš jistí, podle čeho byste měli postupovat, abyste zvolili tu nejvhodnější, pokračujte ve čtení. Rádi bychom vám v tomto článku předali již odzkoušené rady a tipy, jak co se výběru týče, tak i následné péče.

DVAKRÁT MĚŘ, JEDNOU ŘEŽ

Přesně tak, abyste si pořídili správnou velikost plachty, je VELMI důležité si vše předem změřit, a to pro jistotu hned několikrát. Sháníte-li plachtu na vozík, tak měření provádějte v nejširším místě, včetně všech zámků a vyčnívajících šroubků. Upozorňujeme na to, že je žádoucí změřit každou stranu vozíku zvlášť, neboť se jejich parametry mohou lišit. Pokud nejste příliš zběhlí kutilové, nevěste hlavu, od toho jsme tu my, abychom vám s čímkoliv pomohli, ať už je to právě ono získání parametrů, anebo následná výroba, potisk a instalace plachty.

Kvalitní plachty

JAK O PLACHTU PEČOVAT

Myslete na to, že plachtu je nutné minimálně jednou měsíčně opláchnout vodou, aby se zamezilo shlukování nepořádku, který by mohl vést až k následnému protržení plachty. Zcela obloukem berte všechna ředidla a přípravky poškozující PVC, vše se dozvíte ze složení výrobku. Důležitá je i pravidelná kontrola stavu plachty, lepší je nechat opravit maličkou, prvně nenápadnou a ničemu nevadící dírku, než poté řešit rozsáhlé natržení celé plachty.

Pokud jste plachtu z vozu sundali a uschovali ji na nějaký čas například v garáži, ujistěte se, že k ní nemají přístup žádní hlodavci, kteří se v ní velmi rádi ukládají ke spánku. Ideální je také vyztužení míst, kde často dochází k velké zátěži, typicky jsou to rohy.

SUMMA SUMMARUM

Naše firma k výrobě plachet používá výhradně materiály vyznačující se prvotřídní kvalitou, vysokou pevností a odolností vůči přírodním vlivům, kterými jsou například déšť a sníh. Plachtu si můžete nechat zhotovit buď jednobarevnou, anebo, co je mezi zákazníky velmi populární, opatřit logem vaší společnosti nebo prostě čímkoliv, co vás napadne. Tak příliš dlouho neváhejte a obraťte se na nás.