Kvalitní plachty ZAKÁZKOVÁ VÝROBA ZAKRYTÍ
Telefon
Po - Pá 8:00 - 16:00
+420 732 193 430

Zastínění pergoly

Jednoduchá instalace, stejně jako prodloužení letní sezony a více příjemných chvil s přáteli, to vše jsou výhody, které vám přinese zastínění pergoly. Už nikdy nemusíte plánovat akce podle toho, jaká je aktuální předpověď počasí. Budete na ní totiž zcela nezávislí, zábava je zaručená i během prudkých dešťů a chladných večerů. Počítá se i s opravdu velkou pergolou, stačí zadat poptávku a nechat si vyrobit zastínění pergoly zcela na míru.

Kvalitní plachty
Výroba na zakázku
Veškeré typy opláštění je možné kombinovat. Plachtu vyrobíme přesně podle vašich požadavků.

Vyberte si variantu přesně na míru

Různé rozměry, různá barevná provedení, stačí si vlastně jen zvolit svůj ideál. Pravdou zůstává, že na své by si měla přijít i estetická stránka věci. Zastínění pergoly je totiž také otázkou vkusu, výsledek by měl ladit s dalším vybavením a úhledně zapadat do charakteru exteriéru. Zastínění pergoly navíc vyžaduje pouze minimální údržbu a to z důvodu speciálně lakovanému povrchu. Kvalitní materiál, z něhož jsou tyto plachty vyrobeny, si poradí s teplotami hluboko pod bodem mrazu a bude vám sloužit až patnáct sezon. Pokud chcete příjemné posezení s přáteli i ve velmi chladných dnech, stačí pouze zjistit vytápění. Rozdíl mezi vnitřní a venkovní teplotou při vnitřním vytápění a plném zakrytí činí až 20°C.

Video

Jak správně zaměřit prostor a jednoduše instalovat

Zaměřit a instalovat naše zakrytí je velmi snadné. Podívejte se, že to zvládne opravdu každý.

 

Bez listí, sněhu a dalších nečistot

Nemáte rádi, když je všude kolem spadané listí a malé větvičky ze stromů? Díky zastínění pergoly kvalitní plachtou stačí uklidit zahradu a práce je hotová. Pod plachtu se totiž nedostane vůbec nic, a to ani, kdyby na ni nasněžilo. Vydrží totiž s přehledem zatížení až 150 kilogramů na metr čtvereční. Pod pergolou budete mít čisté prostředí, zcela bez ohledu na roční období. Počítá se i se síťovinou proti hmyzu, která může být součástí kompletu a zajistit dokonalý komfort během letních měsíců. Co dalšího patří mezi výhody tohoto řešení?

  • Cena. Například alu krytí pergol vypadá velmi elegantně, ale je o poznání dražším řešením.
  • Potištění plachty. Chcete originální potisk? Rádi Vám navrhneme a originální řešení.
  • Rychlost instalace. Zaručeně s ní nestrávíte celý den, hotovo může být už za několik okamžiků.