Kvalitní plachty ZAKÁZKOVÁ VÝROBA ZAKRYTÍ
Telefon
Po - Pá 8:00 - 16:00
+420 732 193 430

Pergola je obvykle místo, kde chcete trávit svůj volný čas, relaxovat nebo se setkávat s přáteli. Bohužel však v pergole můžete trávit čas většinou jen v teplých měsících roku. Pokud si však necháte pergolu kvalitně zastíninit, budete ji moci využívat celoročně. Své přátelé již nebudete muset v zimě zvát na skleničku domů, ale s klidným svědomím s nimi budete moci posedět právě v altánu. A není nic lepšího, než si koukat do ohně nebo si dopřát grilované dobroty kdykoliv se vám zachce bez ohledu na počasí.
Kvalitní plachty

Plachty jako kvalitní stěny pergoly

Přemýšlíte nad tím, jak zajistit, aby vaše pergola zůstala přes léto vzdušná, ale přitom jste ji mohli využívat i v zimě? Plachty na pergolu jsou vhodnou volbou. Ve chvíli, kdy svou pergolu uzavřete plachtami docílíte vnitřním vytápěním prostoru teplotního rozdílu až 20 stupňů oproti venkovní teplotě. Tudíž nebude problém si uvnitř posedět v zimě. A pokud si zatopíte v krbu, budete se cítit opravdu příjemně.

 

A pokud nechcete v zimě vysedávat v pergole, budou plachty sloužit jinak. Díky nim totiž nebudete muset řešit, kam uskladníte zahradní nábytek a další věci, které v pergole využíváte. Případně právě sem můžete zazimovat cokoliv vás napadne. Plachty dobře poslouží a vy získáte úložný prostor navíc.

 

Plachty na pergoly se obvykle skládají ze dvou částí. Jsou barevné a průhledné. Průhledná část tvoří pomyslná okna, kterými se dovnitř dostává dostatek světla. Barevná část se pak může stát hezkým doplňkem vaší zahrady. Plachty mají lakovaný povrch a díky tomu je jejich údržba jednoduchá. Stačí pouze voda, případně mycí prostředek. Vybírat si můžete uzavřenou, částečně uzavřenou nebo zcela otevřenou variantu.

 

Kvalitní plachty jsou vhodné i na střechu

Nejen na stěny lze využít vysocepevnostní plachty. Vhodné jsou také jako zastřešení pergoly. Plachty jsou spojované vysokofrekvenčním svařováním. Díky tomu vznikají kvalitní plachty o pevnosti až 100 kg na metr čtvereční. Sváry jsou samozřejmě voděodolné a jejich životnost se pohybuje kolem 15 let. Plachty na střechu pergoly jsou vhodné ve chvíli, kdy máte otevřenou pergolu a hledáte efektivní řešení proti dešti. Dobrou zprávou je, že špičkové materiály, které pochází z Německa a Japonska mají UV filtr a navíc jsou také mrazuvzdorné. Díky tomu mají opravdu maximální životnost.

Plachty se vyrábí na míru

Zakrytou pergolu můžete využívat za nepříznivých klimatických podmínek. A to je možnost, kterou nechceme vzít nikomu. Z toho důvodu vytváříme odolné a trvanlivé plachty na pergoly na míru. K tomu vám garantujeme přijatelnou cenu. A aby toho nebylo málo, nabízíme také širokou škálu doplňkových služeb včetně možnosti zhotovení kvalitního potisku s libovolným motivem. Pochopitelně může jít také o reklamní potisk, pokud plachty chcete například na pergolu k vaší restauraci.

 

Výhody zakrytí pergol plachtami

  • Sezení v pergole v podstatě po celý rok.
  • Posezení bez ohledu na počasí.
  • Ekonomické řešení krytí pergoly.
  • Možnost potisku plachet digitální technologií nebo ručním potiskem.
  • Jednoduchá údržba opláštění jen otřením.
  • Snadná montáž a také demontáž opláštění.
  • Možnost realizace v libovolných rozměrech do stovek metrů čtverečních.
  • Rozdíl mezi vnitřní a venkovní teplotou při vytápění je až 20 stupňů.
  • Velikost okna bez omezení u varianty Pepa.
  • Životnost oplachtění je 10 až 15 let.
  • V nabídce jsou izotermické i nehořlavé materiály.