Kvalitní plachty ZAKÁZKOVÁ VÝROBA ZAKRYTÍ
Telefon
Po - Pá 8:00 - 16:00
+420 732 193 430

Opláštění venkovních restaurací nebo zahrádek pomocí kvalitních plachet je ideálním řešením pro rychlé uzavření venkovních restaurací při nepřízni počasí. Venkovní posezení je přitom možné zakrýt jen částečně nebo zcela. Vybrat si lze mezi vertikálním nebo horizontálním opláštěním. V každém případě jde o ideální řešení v poměru cena/ výkon.

Kvalitní plachty

Jaké jsou výhody kvalitních plachet?

Vždy si můžete zvolit, zda zakryjete svou venkovní zahrádku jen částečně nebo zcela. Vybrat si lze mezi bočním a vertikálním shrnováním. Je tedy dobré se rozhodnout, která varianta je pro vás přijatelnější a hlavně praktičtější. Pokud si nejste jisti, nechte si poradit od odborníků, kteří mají spoustu zkušeností se stavbou a také zpětnou vazbu od klientů.

 

Samotné plachty mohou mít jakoukoliv barvu si vyberete a je také možné na ně realizovat reklamní potisk podle vašeho přání. Zvolit si můžete variantu se slídovými okny v čirém nebo kouřové odstínu. Čím více oken, tím vyšší cena. Pokud potřebujete tedy primárně zakrytí bez oken, vyjde vás opláštění zahrádky mnohem levněji. Vzhledem k tomu, že na zahrádce restaurace však potřebujete dostatek světla doporučujeme právě provedení s dostatečně velkými okny. Přeci jen je to stále výhodnější než využívat umělé osvětlení. Můžete si být jisti, že spoje jsou opravdu kvalitní a silné. A navíc vám je kdykoliv k dispozici servis včetně případných oprav poškození opláštění.

 

Vždy je vám k dispozici odborné poradenství, pokud si s něčím nebudete jisti. A zaručit vám můžeme také úplné odstranění opláštění během několika málo minut. A jako bonus dlouhou životnost. Kvalitní plachty rozhodně nejsou nějakým krátkodobým řešením. Jejich životnost je poměrně dlouhá. Vydrží 10 až 15 let.

Plachty prodlouží sezónu

Skvělou zprávou je, že plachty vám prodlouží sezónu venkovní zahrádky. Pokud byste chtěli zahrádku využívat celoročně, můžete se poptat po materiálu, který vydrží až teploty do -20 stupňů. Díky tomu budou vaši zákazníci moci trávit čas na zahradě restaurace klidně i v zimním období. Počítejte samozřejmě s tím, že bude potřeba do prostoru pořídit také vyhřívání. Oblíbené jsou plynová topení. Často restaurace klientům poskytují také deky na přikrytí pro větší tepelný komfort. V každém případě díky kvalitním plachtám určeným i pro zimní období budete moci společně se svými zákazníky na zahradě restaurace oslavit klidně silvestrovskou noc.

 

Montáž můžeme provést my

První je samozřejmě důležité vše správně zaměřit. To můžete provést jednoduše podle našich výkresů, kam jen doplníte své rozměry a pošlete nám je společně s fotkami zpět do firmy. Podle vašich instrukcí vedoucí výroby dokončí zakázku. V případě, že máte atypický tvar zahrádky nebo si nejste s měřením stoprocentně jistí, můžete nás požádat o odborné zaměření.

 

Instalaci opláštění není vůbec složitá. Podle přiložených návodů ji tak pravděpodobně zcela jednoduše a rychle zvládnete sami. Pokud jde o atypickou zakázku, lze případně provést montáž našimi zástupci. Stejně tak je jednoduchá také demontáž. Tu však není nutné provádět ani v zimním období, jelikož plachty jsou mrazuvzdorné až do -20 stupňů a také jsou vybavené UV filtrem. Poradí si tedy s rozdílnými teplotami.

 

Plachty jsou opravdu z kvalitních materiálů a kvalitní jsou také spoje. Ty jsou pochopitelně na pevnost nejnáchylnější. Nicméně díky vysokofrekvenčnímu svařování má opláštění pevnost až 100 kilogramů na metr čtvereční. Navíc v případě potřeby dokážeme plachty v rámci servisu opravit. Servis pochopitelně poskytujeme na veškeré součásti a to nejen v době záruky. S vašimi potřebami se na nás můžete obrátit opravdu kdykoliv.

Kalkulace ceny zahradního opláštění

Pro představu je možné shrnout, jak kalkulujeme konečnou cenu plachtového opláštění. Hlavním parametr je jasný: čím větší okenní část, tím vyšší cena. Cenový rozdíl přitom je až 300 Kč na metr čtvereční. Druhý parametr je vrchní uchycení plachty. To je možné řešit pevným provedením, kdy plachty nelze vysunout nebo vysouvacím provedením. V tomto případě lze jednotlivé plachty během několika vteřin odstranit.